Načini za čvrste in popolnejše prsi

Lepa poprsja je na voljo vsem ženskam. Zahvaljujoč ustreznim negovalnim zdravljenjem in pravilni izbiri nedrčka, je lahko mamljiva, čvrsta in zdrava.

Samoopise ali malo skrbi

Lepa poprsina je zdravo poprsje, zato je treba dnevno rutino gledati, dotikati in preiskovati prsi. Vse spremembe v prsih in bradavicah bodo lažje opazne, če se test opravi istega dne v mesecu. Najboljši čas za ženske po menstruaciji je čas po koncu obdobja, ki je padel v dnevih med 6 in 10 dnevi cikla. To je pomembno, ker so prsi v tem kratkem času mehki in hkrati manj občutljivi na dotik. Pri ženskah, ki so v menopavzi, in tistih, ki ga je opravil, izbira dneva ni važno – da bi se lahko vsak dan v mesecu. Preiskava dojk je dejavnost, ki jo nobena ženska ne sme zanemariti. Zahvaljujoč temu je mogoče zgodaj odkriti rakaste spremembe. Potrebno je le nekaj minut, da vidite, ali je vse v redu, in prsi so varne in zdrave. Najpomembnejše točke, ki jih je treba opozoriti, da je videz kože, obliko dojke, in stanje bradavic (ali ne izločajo tekočine) in spremembe zaznavno na dotik, na primer. Nenaravno izboklino. Vse dvome je treba posvetovati s svojim zdravnikom. Ne pozabite na mamografijo in ultrazvok ter redne obiske ginekologa.

Zaradi česar je poprsje videti bolj čvrsto in popolnejše, je tudi masaža. Koža okoli njega ne všeč vroča voda, ker uničuje zaščitno lipidno plast. Za to voli izmenično vročo in hladno masažo s tokom vode. Z usmerjanjem pretoka gumba za prhanje na prsnem košu lahko naredite osemmestno gibanje, ki bo pokrivalo obe prsi. Potem si s krožnimi gibi wsmarować vlažilnih kozmetičnih izdelkov, npr., Mandljevo olje, arganovo olje, olje pšeničnih kalčkov, kumina, triplat, makadamije, kokosovo ali olivno olje. Kaj še lahko narediš za lepo poprsje? Masažna rokavica grobo frotirja ali gobo lahko bistveno izboljša stanje dojk, hkrati pa, če uporabite balzam med operacijo ali oliv.

Piling in maske – polni plin

Dnevna nega za vlažilno kožo se izplača s čudovitim videzom. Glede na to, da je koža tanka in krhka, in enostavno je pod dehidracija, dobro, ki se uporabljajo za smetano sestavljali m Al:.. Ekstrakt bršljana, morskih alg, njivske preslice ekstrakta in zeleni čaj pospešuje regeneracijo in učvrstitev kože in vitaminov B, vitamina A, C in E ter vlažilnega kakavovega masla in hialuronske kisline.

Poleg bolj prilagodljivih in vlažilnih tretmajev je tudi peeling zdravljenje, namenjeno koži prsnega koša. Najboljše rezultate lahko dosežemo z domačimi mešanicami, npr. Ananasom ali hruškami. Vedno na piling odmrle kože, se mora uporabljati hranljivo masko, ki bi koža postala hidrirani in nahranjena. Obstajajo maske, na primer iz medu, oljčnega olja ali smetane.

Diet in vaje za lepe prsi

Mnoga, celo trdna koža je odvisna od načina, na katerega jeste. Kaj je najpomembnejše za prsi? Najprej dobrodošli v skupino B, ki jo lahko najdemo v mlečnih izdelkih in v celoti zrnih. Drugi vitamini, ki jih ne smemo pozabiti, so A, E in C, ki ščitijo pred prostimi radikali, upočasnijo proces staranja kože. Seveda je najlažji način, da jih najdejo v sadju in zelenjavi. Posebno pomembna zelenjava je korenje, ki zagotavlja beta karoten. Pravilna hidracija pomaga izboljšati videz kože. Treba je spomniti, da nenadna izguba teže ali utrujenost deluje slabo, kar povzroča strije in izgubo trdnosti.

Kaj bi vam dala prehrana brez ustreznega vadbe? Vloga telesne dejavnosti v človeškem življenju je neprecenljiva. Tudi želja po dviganju in trdih prsih je povezana z vadbo. Osnova tukaj je push-ups in plavanje, lahko pa tudi dvigate dumbbells. Prvi korak je krepitev prsnih mišic. Toda pravilna, pokončna drža ima velik vpliv tudi na njegov videz.

Ali poznate svojo velikost ali kako izbrati modrček?

Stanik je ena izmed najpomembnejših stvari v ženski garderobi, zato je njegova izbira tako pomembna. Zahvaljujoč pravilno izbrani skodelici in obodnem obodu se lahko prsi predstavijo in se počutijo odlično, kar tudi izboljšuje žensko blaginjo, udobje in samozavest. Nepravilno izbrani modrček lahko povzroči estetske težave: premajhna bo stisnila in deformirala prsi, prevelika pa bi jih izkrivljala z nepravilno vzdrževanjem prsi.

Eden od osnovnih parametrov modrca je njen obseg. Merjeno pod prsmi z merilnim trakom, nameščenim neposredno pod prsi, bi moralo odgovoriti, kakšna velikost bo popolna za podporo prsih. Ko merite, pustite zrak iz pljuč in zategnite skodelico, tako da se pošteno drži kože, vendar ne dovolj, da bi bilo težko dihati ali povzročati bolečino. Rezultat je praviloma treba zaokrožiti navzdol, npr. Ko obodna merilna naprava meri 77 cm, rezultat je podcenjen na 75. Zakaj to prakso? No, vsi, tudi visokokakovostni modrček, se raztegnejo.

Pravilno vezje je ena stvar, ampak kako izbrati skledo? Meritev se mora začeti s postavitvijo ravnila vodoravno na višino bradavic. Merilni trak naj ohlapno podpira dojke. V tem primeru je rezultat branja pravilen, ne smemo ga podcenjevati ali preceniti. Ko poskušate na modrc, se upognite navzdol in jo nato pritrdite na najjužnejši kavelj.

Pravilo je eno: s spremembo oboda na večjo, se skodelica zmanjša. To pravilo deluje na obeh načinih, tj. Če izbira pade na ožji obseg, potem ko bo ta odločitev potrebna za doseganje večje skodelice.

Kako izbrati modrček

Načini, s katerimi boste zagotovili, da bo vaš modrček popoln za vaše prsi, je nekaj. Prvi indikator je zadnji del nedrček, ki mora ležati vodoravno, to pomeni, da se med njo ne premikajte ali premikate. Nato glejte spredaj, če so prsi rahlo dvignjeni. Prilagajanje trakov ni dobra rešitev, kajti na prvem mestu je treba popraviti obodni prsni koš. Pasovi ne morejo priti v tvoje roke, telesna teža naj bi počivala le na perimetru pod prsi. Naslednji korak je preveriti, ali so prsi popolnoma v skodelici. Gotovost je mogoče pridobiti, če pogledamo na območje pazduhe – če majhne gube ne tvorijo tam, je skodelica dovolj velika. Če pa se skodelica zgubi ali zgosti, namesto da gladko obdaja prsi, je preveč ohlapna in dosežete manjšo. Nato se je treba osredotočiti na odkoščanje in na način, kako ležijo. To je optimalno, če se gladko prilegajo na prsni koš in se ne prekrivajo na prsih na katerem koli mestu. Biti morajo pod prsi, in s strani urediti, kot da bi bili na sredini pazduha. Zahvaljujoč tej aranžmaji, ne bodo mogli kladiti in se nasloniti na prsi. Zadnji korak je nekaj nenadnih premikov v že nastavljenem in zapestnem modrcju, ki vam omogoča, da se prepričate o pravilni velikosti. Če modrček ostane na mestu med naklonom, odklonijo ali zvijejo telo in prsi ne zdrsnejo ven, se verjetno pravilno izbere modrček.

Vprašanje “kako izbrati nedrček” vprašajo mnoge ženske. Pravilno izbrano spodnje perilo lahko izboljša dobro počutje in udobje ter zagotavlja občutek varnosti. To in redno opravljanje nege ter skrb za pravilno prehrano in vadbo vam omogočata, da uživate v polnih, lepih in lepih prsih.