EleverLash pregledi

ÉleverLash – pregledi, nakup, kje kupiti, odmerjanje

Verjetno vsaka ženska sanja o dolgih in gostih trepalnicah. Na žalost naši naravni lasje niso vedno takšni, kot bi želeli, da bi bili. Lepe trepalnice so predstavitev ženske, tako kot nasmeh ali zdravi lasje. Optično povečajo naše oko in so že stoletja odločilni dejavnik ženske narave in karizme. Na trgu lahko najdete veliko balzamov, ki zgostijo trup in metode pritrditve umetnih trepalnic na strupeno lepilo, ki jih le oslabi. Hranila ne delujejo vedno, cena dejansko učinkovitih pa nas pogosto preseže. Na srečo bo balzam ÉleverLash poskrbel, da bodo vaše oči brez uporabe lepila izgledale kot umetne trepalnice! Preverimo, kako deluje!

ÉleverLash – učinkovito delovanje

ÉleverLash je neverjeten balzam za trepalnice, ki spodbuja rast las v sami korenini. Neposreden nanos s posebnim čopičem, ki je priložen paketu hranilne maskare, bo poskrbel, da bodo vaše trepalnice oživele že po prvi uporabi. Nanos preparata neposredno na linijo trepalnic bo vse hranilne snovi ter najpomembnejše minerale in vitamine usmeril neposredno v lasni mešiček. Balzam za trepalnice ÉleverLash odlično neguje in neguje naše oči! Regenerira in spodbuja njihovo rast, zaradi česar bomo lahko dolgo uživali v bleščečem videzu. Velika prednost pripravka je, da naše čebulice spodbudi k rasti in jih naredi nove. Učinek zgoščevanja je mogoče opaziti že po prvi uporabi, vendar z redno uporabo ÉleverLash – učinki bodo očarljivi.

Delovanje in lastnosti na prvi pogled:

 • Spodbuja rast novih las
 • zgosti trepalnice
 • zgosti
 • Neguje in neguje
 • Regenerira
 • Daje učinek pritrjenih in popolno maskarnih trepalnic
 • Trepalnice postanejo temnejše in bolj zdrave
 • Podaljša življenjsko dobo ene žarnice, kar zmanjša njihovo izgubo
EleverLash učinki

ÉleverLash – spektakularni učinki

Sistematična uporaba pripravka za trepalnice ÉleverLash bo vaše trepalnice že po nekaj tednih naredila daljše in močnejše. Učinek zgoščevanja boste opazili pred vašimi očmi in ko se zjutraj zbudite, boste imeli vtis, da ste naslikani. Poleg tega ima izdelek ÉleverLash lastnosti, ki bodo vaše lase naravno potemnile, zaradi česar bo celoten očesni okvir bolj jasen brez uporabe maskare, kane in brez laminiranja. Ali o takšnem pripravku ne sanja vsaka ženska?

Kako uporabljati ÉleverLash?

Izkazalo se je, da sta dve minuti na dan dovolj za lepe in dolge trepalnice! Sliši se nemogoče? Minuto zjutraj in minuto zvečer, potem pa boste opazili nenavadne učinke. Kako nanesti ÉleverLash?

 • Na začetku poskrbite, da na vaših očeh ni ličil. Izperite vso maskaro in mastne izdelke
 • Osušite celoten predel okoli oči
 • Nato s posebnim čopičem nanesite majhno količino izdelka na celotno linijo trepalnic zgornje veke
 • Izdelek lahko nanesete tudi na spodnje trepalnice
 • Počakajte, da se balzam vpije in posuši
 • Nanos ponovite zjutraj in zvečer pred spanjem
 • Pazi, da tvoje trepalnice pridobivajo barvo, gostoto in moč z vsakim dnem!

Dodatne informacije o ÉleverLash

 • Balzam ÉleverLash se lahko uporablja z umetnimi trepalnicami. Njegova sestava na noben način ne bo raztopila lepila
 • Permanentni make-up tudi ni ovira pri uporabi balzama ÉleverLash.
 • Vlogo lahko opravite samostojno, ne glede na pogoje
 • Čez dan vam bo celotna nega vzela največ 2 minuti!
 • Ko dosežete želeni učinek, zmanjšajte pogostost njegove uporabe. Za ohranitev tega očarljivega učinka je dovolj nanos dvakrat na teden
 • Prvi učinki se običajno pojavijo po 2 tednih uporabe, po prvem nanosu pa bodo vaše trepalnice vidno nahranjene

ÉleverLash – ocene

Ne bi bila sama, če ne bi iskala pristnih mnenj uporabnikov balzama ÉleverLash. Na spletni strani proizvajalca sem našel nekaj, in to le pozitivnih. O učinku tega zdravila sem raje izvedela na izoliranih kozmetičnih forumih. Na moje presenečenje – šokirala so me samo pozitivna mnenja. Ni nenavadno, da je izdelek izključno oglaševan. V tem primeru lahko rečemo, da je to velika izjema. Poglej kaj sem našel !:

Že 6 let uporabljam trepalnice non-stop. Ni še en mesec, da bi videla svoje naravne lase. Bilo mi je zelo udobno, saj se mi ni bilo treba ličiti, niti posebej skrbeti za oči, saj so bile vedno pripravljene ven. Žal med boleznijo nisem mogla k kozmetičarki in sem prekinila svoj šestletni ciklus. Bila sem prestrašena, ker so bile moje naravne trepalnice videti, kot da so bile kemično obdelane … šibke, redke in nenehno izpadajo. Odločila sem se, da jih bom vzela in kupila balzam ÉleverLash. Bila je dobra odločitev, saj so trepalnice oživele po 2 tednih. Danes vem, da si ne bom nikoli v življenju pridobila trepalnic. Jaz sem zid za naravo! Srčno priporočam ÉleverLash !!!

Kati, stara 33 let

Vedno sem imela kratke in ravne trepalnice. S tem se je sprijaznila, a ko sem pogledal svoje prijatelje, sem se spraševal, ali bi se dalo kaj narediti glede tega. Našla sem ÉleverLash in zahvaljujoč sistematični uporabi se lahko pohvalim s čudovitimi trepalnicami, brez barvanja z maskaro! priporočam

Pija, stara 27 let

Zdravim se zaradi nevroze. Od stresa lahko iztrgam vse trepalnice. To je grozno, a včasih ga težko obvladujem. Ko je to storjeno, iščem rešitev, ki je ÉleverLash. Pomaga mojim trepalnicam zrasti nazaj. Super je in hitro. Priporočam!

Evelina, stara 45 let

ÉleverLash – cena

Cena balzama ÉleverLash, ki regenerira in podpira rast trepalnic, je ustrezna njegovi dobri kakovosti. Če primerjamo pripravek z drugimi sredstvi s podobno sestavo, lahko trdimo, da ni drag. Najpomembnejša so pozitivna mnenja strank, ki veliko povedo o njegovem dejanskem delovanju in kakovosti. Izdelek je vredno kupiti tudi na uradni spletni strani proizvajalca, saj so tam občasno organizirane različne, privlačne cene. Cena samega izdelka naj vključuje tudi stroške pošiljanja, ki bodo odvisni od države, v kateri živimo.

EleverLash cena

ÉleverLash – lekarna, kje kupiti

ÉleverLash je mogoče naročiti samo na uradni spletni strani proizvajalca. Ni ga mogoče najti v stacionarnih trgovinah, lekarnah ali lekarnah. Tudi v spletnih trgovinah ga ne bomo dobili. Izdelek je vredno kupiti na spletni strani proizvajalca, saj lahko tam najdete številne akcijske cene. Paziti je treba tudi na ponaredke, ki jih je na internetu veliko. Lahko imajo povsem drugačno (slabšo) sestavo in pretirane cene!