candidol pregledi

Candidol – sestavine, rezultati, učinki, pregledi

Mikoza stopal je težava, s katero se bori veliko ljudi. Glivična okužba najpogosteje prizadene podplate, razmike med prsti in nohti. Bolezen povzroča številne komplekse in nelagodje. Veliko ljudi je sram priznati, da imajo težave z mikozo, zato se zdravljenja ne začnejo, kar je zelo velika napaka. Če nočemo k zdravniku, se lahko poskusimo znebiti glivic na nogah z naravnimi zdravili brez recepta. Eden izmed njih je Candidol, ki postaja vse bolj priljubljen na trgu. Kaj je to zdravilo in ali dejansko deluje proti mikozi?

Kaj je Candidol?

Candidol je edinstven pripravek v obliki nežne kreme, ki zelo prijetno ovije našo kožo, ne da bi na njeni površini pustil mastni film. Izdelek se temeljito vpije v najgloblje plasti kože in uravnava njen pH. Zahvaljujoč temu Candidol preprečuje neprijeten vonj naših nog in deluje baktericidno. Izdelek se hitro in učinkovito znebi celo napredovale mikoze in nam povrne čudovit videz stopal in nohtov. Naravna sestava kreme se lahko spopade z vsemi vrstami glivic in bakterij. Pri uporabi kreme nam ni treba skrbeti za kakršne koli neželene učinke, saj je zahvaljujoč sestavinam, ki so stoodstotno pridobljene iz narave – Candidol popolnoma varen. Po številnih študijah in kliničnih testih je krema sposobna obvladati mikozo v samo dveh tednih! Seveda s sistematično uporabo. Kako zdravilo Candidol deluje na kožo in nohte?

Kako zdravilo Candidol deluje na kožo in nohte?

Pripravek Candidol je fungiciden in bakteriostatičen. Gre neposredno v glivične celice in upočasni rast njihovih kolonij. Prednost pred drugimi tovrstnimi zdravili mu daje protivnetno in antibakterijsko delovanje, ki se dodatno bori proti sporenim oblikam. Noge so videti zdrave in gladke. Iz pete izginejo razpoke in rane. Koža končno postane popolnoma navlažena in razbarvanje izgine s njene površine. Zaradi hidracije nas stopala nehajo srbeti. Krema dodatno nahrani nohtno ploščo in jim omogoči dihanje ter na njihovi površini ustvari zaščitno pregrado pred glivicami. Nohti sčasoma postanejo močni in zdravi.

candidol sestavine

Kaj je Candidol?

Učinkovitost kreme temelji na popolnoma naravni sestavi. Znanstveniki že vrsto let preučujejo najboljše sestavine, ki imajo obsežne fungicidne lastnosti. Na koncu jim je uspelo priti do popolne formule, ki se ne samo bori proti glivicam, ampak tudi ščiti naša stopala pred ponovitvijo lišajev. V kremi Candidol lahko najdete:

  • olje čajevca
  • ekstrakt gafreja
  • žveplo
  • Koloidno srebro
  • brinovo olje
  • terpineni

Kako uporabljati Candidol?

Krema Candidol se uporablja dvakrat na dan. Pred nanosom pa si noge zelo dobro umijte in posušite. Pomembno je tudi, da ne uporabljate iste brisače. Vsakokrat ga je treba sveže umiti, da glive ne vrne nazaj na kožo. Najbolje je, da Candidol uporabljate zjutraj in zvečer pred spanjem. Vsa terapija naj traja približno 3-4 tedne. Prvi učinki se bodo pojavili po prvem tednu redne uporabe.

Candidol – pregledi

Na spletu lahko najdete veliko pozitivnih mnenj o učinku kreme na atletsko stopalo Candidol. V izdelku s tako občutljivo, naravno sestavo bi težko našli kaj negativnega. Tisti, ki jim je uspelo preizkusiti gel Candidol, se izrazijo na forumih in tematskih straneh, kjer izlijejo svoja čustva in podajo kritike. Preverimo, kaj pravijo o kremi Candidol. Spodaj je nekaj izbranih.

Ljiljana, stara 48 let

Mislim, da sem v trgovini s čevlji dobil mikozo. V zadnjem času nisem obiskal krajev, kot so bazen ali savna, zato sumim, da je nekdo z mikozo šel v trgovino s čevlji. Na žalost imam nagnjenost k mikozi in se mi občasno vrača, zato zadostuje nežen stik z bakterijo ali glivico in moja koža je že okužena. Na srečo sem po zadnjem času pripravila kremo Candidol, ki sem jo kupila in je nisem imela priložnosti preizkusiti. Krema je zelo hitro pomagala in se uspešno spoprijela z okužbo. Z njim sem zadovoljen, zato priporočam.

Stojan, star 24 let

Sem športnik in veliko treniram. Vsak dan so moja stopala izpostavljena tesnosti v čevljih, močnim obremenitvam in znoju. Pogosti obiski telovadnice in telovadnice so pomenili, da so se mi na petah pojavile razpoke, koža na nogah pa se je strašno posušila in postala rumenkasta. Sprva sem mislil, da sem kriv, ker nisem imel časa skrbeti za noge, ko pa sem zavonjal smrad, sem ugotovil, da gre za mikozo. Trener mi je priporočil Candidol, ki se je hitro spopadel z neprijetnim vonjem in sčasoma celo pomagal izsušiti kožo in razpoke na petah. Od srca priporočam!

Emil, 31 let

V bazenu sem zbolel za mikozo. Neumno naključje, ker sem natikače pozabil vzeti od doma. Ugotovil sem, da če grem enkrat bos, se ne bo nič zgodilo. Na žalost … se je zgodilo. Začutil sem neprijeten srbenje in stopala so mi sčasoma začela dišati zelo specifično. Bilo je neumno, če sem šel z njo k zdravniku, ker ne maram pokazati nog tujcem, zato sem se odločil za nakup kreme Candidol, ker sem o njej prebral veliko pozitivnih mnenj. Simptomi so izginili po približno enem tednu rednega mazanja. Sem zadovoljen. Mikoza se do zdaj ni vrnila, zato je krema opravila svoje. Priporočam.
Candidol cena

Candidol – cena

Cena kreme Candidol je zelo privlačna, predvsem zato, ker je sestavljena le iz naravnih sestavin, ki so lahko dostopne in poceni. Kupci so zelo zadovoljni, saj proizvajalec na uradno spletno stran kreme zelo pogosto postavlja zelo privlačne akcije, ki omogočajo na primer nakup “Candidola” v kompletu. Spletno mesto pogosto ponuja možnost brezplačne dostave na dom, zato je celoten postopek za našo denarnico izredno priročen in udoben. To je izdelek, v katerega se vsekakor splača vlagati v boju z glivicami na nogah in nohtih!